två

rulle61-2.jpg

krematoriet och kropphamnen och balkongen och musiken och sängen och köket och ondjohan och väggarna och soffan och filmerna och myror och de brytna benen och kött och metall och tiden som aldrig fanns för det fanns aldrig någon kronologi och nu endast ett sista möte innan vi gör det som vi är bäst på och tunnelbanan och den tomma stationen och perfektionismen och formerna som tar sin plats, överallt, något som aldrig tog form, vi skapade form och insekter och naket, men aldrig ilska och rastlösheten som man löser, bäst man kan och ibland och alltid men främst två att beskåda detta galenskap av väntan på er andra

eeeh

 "manne la roppar i min öl"

är du någon slags loop eller?

 rulle63-2.jpg

born to lose live to win

 rulle17-2.jpg

demented

 rulle3-2.jpg

helvetski

mitt i allt så tyckte blinda killen att det var dags för kryssning, så jag melanieone, blinda killen och richard wise, wise beyond his years stack till finland. utökat galenskap för fyra, en hytt som ingen kommer kunna använda, där under finns sängen finns lejon och jesus, skrik och vrål i helsinki, skattande i någon djävla park och triceratops och kiss och flora och vivo och till måltid vanföreställningar i en smörgås och till frukost paranoia, på vägen tillbaka så glömde vi melanieyx och richard wise, wise beyond his years någon annanstans, så blinda killen och jag fortsatte på egen hand. MELANIEYX, vart fan är vi?!!?

melanieone

untitled-1-edit.jpg 

sitter och scannar det som har blivit hittills. något som är nödvändigt men det är så mycket roligare att vara med melanie. vi bor i västerort i en liten etta, vi sover i samma säng och jag tror inte att vi varit ifrån varandra många minuter dom här veckorna. han har fått mig att totalt tappat greppet om normer och (förlåt) det har blivit rätt trist att vara i den vanliga världen, när vi kan springa runt i våran fantasi där varken dagar, tid eller regler finns.

vi går bra nu

 demented.jpg

trampetskonstnärer i all ära, men...

jag vart full, melanie vart slagen,
jag somnade, melanie väckte mig,
jag sa härbärge, han sprutade det över oss, vi sa inte en chans,
vi boka tåg, han sa bo hos oss, vi sa sällan,
och nu är vi här

EVERYTHING HAS BEEN SHOT TO SHIT

Då kronologisk ordning är ett fiktivt begrepp, och skönheten alltid ligger i betraktarens öga:

sprungit och skrikit, utan sömn, gick på berget, ballat ur, bor på farmors randiga katt,
vi såg oss själva, ficklampan leder, igen, sprungit med öl, /eerie indiana,
sprungit i skogar, skrikit, melanie, precis precis precis, sprungit och varit paranoid,
på gudstjänst, suttit med kaffe, blivit precis vräkta, donka, gå i cirklar, se se se


Vi är melanie is demented för vi är många

krax krax då var man igång

donka-bw-folder2-35.jpg
Prenumerera på innehåll