Projektet rullar sakta mot sitt slut, men ännu är det mycket kvar att göra. Ljud skall klippas, texter skall skrivas, bilder skall monteras och allting skall passa ihop på vägarna snyggt och prydligt. 

Jag tänker ofta på alla de människor jag mött och alla historier jag har hört. Jag har ofta sagt att jag kommer att komma tillbaka och det hoppas jag verkligen att jag kommer göra. Projektet kommer att få fortsätta i alla fall, om än på sparlåga för en tid, och de människor som jag har vägarna förbi kommer jag absolut att stanna till hos på en kopp kaffe eller lite lek med barnen, men någon mer Sverige-runtresa blir det nog inte på ett tag.

Här är några av de bilder som inte kom med till utställningen. Inte den här gången i alla fall, men kanske en annan gång.

kontakt26_09_orig_film.jpg


kontakt33_08_orig_film.jpg

" Dom visste inte vart vi skulle, till vilket land, vi bara gav pengarna till de människor som skulle ta hit oss. Vi såg inte vägen, från fönstrena, ingenting, det var förtäckt. Och sen när vi kom till Sverige, då släppte de ut oss och så sa han: Det här är Sverige."
En 12 årig pojke som lever gömd någonstans i Sverige.

kontakt46_04_orig_film.jpg
 


Kommentarer

Skriv ny kommentar